59th_Lefty

59th_Lefty

szerda, 03 november 2010 16:54

Új tagok a bázisnál!


Egyeseknek a repülőnap dátuma nem csak a légi parádé emlékeit fogja magában hordozni, ugyanis az említett esemény körüli időszakban csatlakozott az 59-es kadétok sorába két jelentkező, akiket az azóta is tartó folyamatos kiképzés gyümölcseként immáron 59th_Szketya illetve 59th_Shark néven üdvözölhetünk a Pumák, illetve Dongók soraiban. Csak így tovább!

szombat, 20 március 2010 16:48

Közeleg a Flaming Cliffs 2!


Már 2009 Novemberében az Eagle Dynamics már bejelentette a Lock On Flaming Cliffs kiegészítő, második részét, az eddigi termékek fejlesztései és kiadásai óvatosságra intették a Lock On közösségét, így fenntartások végett mi sem írtunk róla, ezidáig. Az elmúlt hetekben az Eagle Dynamics háza táján több újdonság látott napvilágot, kezdve az új weboldallal, (www.lockon.co.uk) ahol a Flaming Cliffs 2-ről már bővebben olvashatunk, immáron hivatalosan is.

kedd, 15 december 2009 16:45

Új tag a bázisnál!


A mai naptól új tagot köszönthetünk a bázisnál, Foxi személyében. Kitartó munkáját köszönjük, melyet ezentúl a Dongó század állományában folytathat tovább a harckiképzés során. Sok sikert kívánunk a továbiakban!